Var hälsad!

Välkommen till vårt hem på nätet. Vi är mycket glada att du hittat hit, och vi hoppas att du kommer att trivas här och ha det gott. Här finns massor av trevliga små informationsvrår som bara väntar på att rulla upp i din browser. Så det finns ingen anledning att vänta - ge järnet!

Först kanske vi kan få presentera oss. Vi heter Josefine och David Fröjmark och bor i Kungsbacka. Vi har varit gifta (med varandra) sedan den 27:e juli 1991 Vi har en dotter som heter Jessika. Klicka på våra namn för en mer utförlig presentation!

Dessa sidor har inte uppdaterats på länge. Jessikas hemsida är mer aktuell.

Gillar du att debattera? Kasta ett öga på vår åsiktsida! Vi har åsikter om allt mellan himmel och jord (nästan). Läs bl.a. våra åsikter om veganer, kvinnliga präster, evolution, reklam och mycket mera.

Humor är mycket viktigt i vår tråkiga och effektiva värld. Aldrig förr har det gamla talesättet "ett gott skratt förlänger livet" varit så sant som nu. På vår humorsida samlar vi de allra roligaste skämten från förr och nu. Denna sida ger dig troligtvis ett flera minuter längre liv! Och definitivt gladare.

En mindre magmuskelkrävande form av underhållning är litteraturen. Vi är båda ganska intresserade av böcker och noveller. Stundom är vi riktiga bokmalar. Därför har vi givetvis en sida med berättelser. Vet du t.ex. vad en stereolog är? Och hur går det egentligen för oss människor när moder Jord har fått nog av oss...? Läs och njut!

Har du problem? Vi har hundratals! På vår problemsida stöter du på allt ifrån lögnaktiga marsbor till de mer jordnära kändisarna Anders och Bertil. Här finns de mest udda biologiska fenomen, som t.ex. kameleonter som växlar färg när de träffas. Och mycket mera...

Bland det roligaste som finns är givetvis programmering (tycker i alla fall David). På Davids programmeringssida hittar du programexempel från många olika programspråk, samt en hel del kul HTML-formulär. Vill du veta vilka i Sverige som har samma postnummer som du? Slå upp det med hjälp av ett formulär, och Postens databas! Och hur programmerar man egentligen spel i DOS batch-språk?? Är man data-tönt så är man!

När du till sist (tillfälligt) fått nog av vår websida så är det bara att gå vidare ut på nätet via vår länksida. Vi har också en speciell FTP-sida. FTP är en av de bästa företeelser som någonsin blivit totalt förbisedda här i universum.

Har du förslag på ändringar eller bara några glada hälsningar, så är du välkommen att skicka ett mail till Josefine eller David, eller kontakta oss på ICQ. Tack för påhälsningen!

Ha ett underbart liv!
Index